20 oktober 2013

Idag söndag...

Börjar jag dagen med att skruva ihop ett vitrinskåp från ikea till matsalen, det tog tiiid i runda slängar 3-4 timmar innan den vackra möbeln stod färdig på plats ;-)
Så med det gjort blev det en stabil lunch sedan, pizza! ;-)
Återstår träningen, som blev ett kanonpass. Jag kom på att jag skulle ringa Per innan jag drog iväg runt 14-tiden för att kolla om han skulle hänga med ut på ett MTB pass! Å kan man tänka han var precis på väg ut i samma ärende :-)
Det blev ett riktigt riktigt bra pass, varierat med låg fart men höög puls i skog och mark samsat med hög fart på asfalt runt byn-gammelstad och storheden. Det är förvånande va hög puls man får i myrmarkerna där man får trampa på vääldigt lååga växlar för att ta sig framåt om ens det, å tror ni inte jag lyckades hitta en sån där grop igen där jag bottnade med framgaffeln för att snyggt(inbillar jag mig) lägga mig ned å taktikvila ;-)  Vi fick gå några meter också men kul som faan Per ;-)
Jag njöt faktiskt av varenda meter därute, har på känn att det kan dröja till nästa utomhus pass, gissningsvis nästa vår...
Så här blev det: 39,98 km på 1:58:36 ger 199 watt(2,9 w/kg) enl strava och 81 RPM i kadens samt 132(76%) i snittpuls samt 157(91%) i maxpuls! Snitthastigheten heela 21,3 km/h!

Skog och mark
Så här cyklade vi!
Och i och med detta pass så passerade jag kvoten minst 3 dar av 7 med utomhus pass denna vecka! Har därmed passerat tidigare rekord för längsta utomhussäsong alla tider! Vecka 42 är nytt rekord för gubben med två heela veckor!
Update: Man ska aldrig säga aldrig! Det kan faktiskt bli en utomhus vecka till prognosen på klart.se är varmare väder nästa vecka så den som lever får se :-)
Jag hoppas på det eftersom jag inga dubbdäck har till 29-tummaren vilket innebär att jag ställer in om det blir ishalka, här ska inga brott begås :) varken rev- eller nyckelben...

3 kommentarer:

 1. Tack för dagens tur. Det var riktigt kul! Hoppas bara det fina vädret håller i sig några veckor till, så kanske vi hinner ut på något liknande äventyr igen :)

  SvaraRadera
 2. Mer än gärna Per. Detta pass tog definitivt slut på mina ben idag :-)
  Ser ut som att vi eventuellt kan upprepa nästa helg!

  SvaraRadera
 3. Perfekt! Vi får prata ihop oss lite senare under veckan om hur vi ska köra mm :)
  //Per

  SvaraRadera