21 juni 2018

Veckans första utomhus pass på Vengen

Ahh så skönt då! Äntligen väder så jag vågade mig på att hoja till och från jobbet. I och med att det blev lite kortare än tänkt igår så kompenserar jag det med dagens träning därför ett längre morgonpass. Startade hemifrån klockan 5.43 och cyklade ner mot Storheden vidare fram till Gäddviksbron där jag vände tillbaks mot Byn samma väg som jag kommit. På väg upp mot Karlsvik kom jag så på matbacken!!! Den stod fortfarande så fint på bänken i garaget kvarglömd så som tur var så skulle jag åter samma väg som jag kom så då fick jag svänga in hem igen för att hämta nyss nämnda matback! Efter det ut igen på Mariebergsvägen upp mot gamla Sunderbyn och rondellen, när jag kom fram till den så körde jag inte rakt fram ner mot Kläppenskolan utan höger in på villaområdet och cykel- och gångvägarna ner på Lergärdanvägen sedan cykelväg ner till Kläppenskolevägen för att fortsätta min träningsrunda förbi gamla Kläppenskolan. Varför denna omväg då? Jo därför att precis nedanför Kläppenskolan är det avgrävt ordentligt med massor med vassa stenar som kommit fram det var där jag punkterade i söndags så nu försöker jag undvika den sträckan. Bara så ni som passerar där vet att har ni otur som jag hade så äre punktering som sagt vassa stenar...
Omvägen förbi Kläppenskolan och gruspartiet
Ja sedan vare som vanligt upp till Färjevägen ut på 97:an i drygt 1 km därefter in igen på Sunderbyvägen och upp till sjukhuset! Fick ihop 1:06:12 34,04 km kändes bra inte alltför hårt tog i några korta påslag men inte mer.
En notering efter att jag skiftat pedaler mellan Vengen och trainerhojen så knäpper det inte i varken den ena eller andra hojen?!?!
Morgonpasset i Relive!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar