12 juni 2018

Rekordmilen genomförd!

Fick samåka med Roger så trevligt så, tack för skjutsen Roger!!! :-)  Vi kom fram värmde och sedan bar det iväg. Jag startade 19:33 å iväg bar det kändes att det var ett bra tag sedan jag körde ett lopp!
Det vart godkänt jag är verkligen nöjd hade inte räknat med att klara att gå under 15 minuter på milen men så vart det 14:55! Väldigt nöjd med snitteffekten 329 watt!

Var med bra i loppet fram till 7,5 km men därifrån in i mål tappade jag hela tiden! Fruktansvärt trött något så in i bomben! Nu sova! :-)
Update!
Nu så här dagen efter rekordmilen så kan jag ju delge mina reflektioner och en av dem är att jag med mina Garmin Vector pedaler registerade 329 watt i snitt över loppet högre än jag någonsin gjort på loppet. Då tycker jag det är lite konstigt att jag inte cyklade fortare men men jag vet ju att efter 7,8 km så var jag rejält trött och orkade inte trycka igenom utan fick kämpa för varje meter som kvarstod. Med en km kvar såg jag att möjligheten fanns att komma in under 15 minuter på milen just å precis så jag gick all in de sista metrarna och kom imål på 14:54! Ok men inte bra är mitt eget betyg.
Så vare med det nytt försök nästa tisdag! :-)

2 kommentarer: