25 juli 2016

Morgonpass till jobbet

Lätt som det ska vara nu.
Något dimmigt på morgonen men ändå varmt kändes det som, 800:an tyckte det samma och lät avslöja att det var 16 grader varmt nu på morgonen inte illa.

Morgonens recovery ride
110(67%) BPM i snittpuls och 121(73%) BPM i maxpuls talar om att jag skött mig och inte dragit på någon rökare heller... ;-)
Jobbar idag och imorgon sedan börjar SM äventyret med nedresan som går i 3 delmål först Umeå imorgon kväll därefter Stockholm på onsdag för att landa i Ängelholm(där jag ska bo på hotell) på torsdag och pendla till Halmstad fre-sön! Det blir bra det här.
Masters Nordiska Mästerskapet helgen efter i Sunne är fortfarande oklart för min del. Jag får se hur det blir med det...
Status på träningen är nedtränad som jag ska vara nu, TSB på minus! Den ska nu under veckan upp till runt +20 då borde det spraka om benen! ;-)
Detta finns att läsa om på många bloggar men jag lägger ut länken vart jag tagit del av detta, Joe Friels utmärkta artikel i tre delar, finns här!!!
Men för att kunna följa sin TSB så måste man givetvis använda sig av något träningsprogram som hela tiden håller koll på var man ligger för tillfället, exempelvis Sporttracks.mobi eller Trainingpeaks.com!
Kör hårt!

Ja just det, hur gick det med min Garmin Edge 1000 som krånglade? Jag skickade ju tillbaks den till Wiggle. Jo det är på väg en ny Edge 1000 till mig men tyvärr hinner jag inte få den innan jag lämnar hemmet imorgon eftermiddag... Så det blir till att köra med gamla bettan dvs 800:an.
Men ändå bra service trots allt, inget krångel ny cykeldator på väg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar