30 augusti 2015

Första distanspasset efter muskelskadan på tvåsiffrigt vad det gäller mil :-)



Den slutliga testen av VMO muskeln och att den har helats som den ska. Dryga 10 mil på strax över 3 timmar vilket vart 32,1 km/h!


Skumt det där men ensam på distanspass är jag inte såå långt från tiderna de hade på 81 km KM igår. Idag körde jag 81 km på 2:30:53 Ok visst skiljer det men inte värre än värst ändå.



Jag är dålig på att ta ryck å stötar så äre. Fast mest så är jag bara otränad upp till nivå där jag var innan muskelskadan samt att jag bär på närmare 4-5 kg extra trivselvikt! Det känns i varje backe och märks dels på farten men också på effektsiffrorna som stiger astronomiskt så fort jag börjar klättra... 10 kg lättare tack! ;-)

Distanspass
Snabbaste blocket i tio-milaren var de sista 45 km:arna innan jag slog av. Som synes rätt bra tryck trots att detta är efter drygt 1h50min cykling! Hyfsat stark på distans i alla fall. Men erkänner som sagt att spetsen saknas det känns...



Snabbaste delen av distanspasset
Nöjd med veckan första tvåsiffriga även där vad det gäller tid! ;-)

Hade eventuellt tänkt köra DM tempot men jag avstår nog dels inser jag nu att jag absolut inte är i form sedan så kan jag för tillfället inte gå ner i tempoställning heller. Det gör för ont i revbenet då så det är inte att tänka på. För helt enkelt träna på å så smått börja planera för nästa säsong.
Det tekniska på tempohojen vet jag redan vad som behöver göras.
1: Större framklinga, 54 eller 55.
2: Tre- eller femekrat framhjul.
Sen äre bara att göra samma lika som föregående vinter träningsmässigt å börja formtoppningen som jag gjorde 10 dagar innan Masters SM. Spännande spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar