9 juli 2015

Distanspass 10 mil

Ja jag körde med Andreas upp till Vändträsk sedan vände jag. Han är så grymt stark den pojken så det är inte sant alltså! Jag gav mig efter 4 mil kände att kroppen var rätt sliten efter gårdagens långa distanspass. Så åter till Boden hem via gamla Sävastvägen och 97:an, Gammelstad, Rutvik åter till Statoil i Gammelstad å hem via Mariebergsvägen.

Distans 10 mil
Tog faktiskt ut trainercykeln den gamla trotjänaren Specialized Allez Sport med tempobågen minsann! Å den var guld värd i motvinden åter från Vändträsk utanför Boden upp  till Statoil i Gammelstad sedan vart det medvind å då gick det ännu fortare med tempobågen kul! En annorlunda linjecykel kan man lugnt säga! Passet då? Helt ok med tanke på att mina rätt så slitna ben ändå drog upp snittet till nedvärmningen sista kilometern till 31,8 km/h! Ja givetvis regnade det i stort sett hela passet! Som vanligt höll jag på att säga.
Rätt häftigt ändå att jag trots två dagars konstant regnande mer eller mindre faktiskt fått ihop 238,81 km cykel! Blöta mil sanna mina ord!
Drog av mig skoöverdragen, skorna och strumporna. Jisses va skitiga ben man får i regncykling! Ja jag gillar inte att cykla i benvärmare för att de dels blir blöta och kyler mer än de värmer när de är genomblöta dels att de faktiskt genererar ett motstånd när man cyklar... Ja det gör de...


Nyss hemkomna dottern från Stockholm passade på att ta en bild på mig precis innan vi gav oss iväg! Observera att detta var innan jag kom på att byta till min gamla trotjänare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar