29 juli 2014

Tröskelpuls på jobbpendlingen imorse

Ja det blev så fanns en hel del frustration som behövde komma ut ur kroppen. Så jag drog igång direkt från start, stenhårt! Körde på tröskelpuls hela vägen in i kacklet! Det blev linjehojen för det hade nyss regnat så då ville jag inte grisa ner tempohojen så det så. 
Det blev så pass hårt att när jag klev så krampade bägge lårmusklerna håårt! Måste ha sett rätt kul ut för de som passerade där jag stod å slog mig på låren för att få lårmusklerna att sluta krampa... Staplade in på jobbet och begav mig omgående till gymmet för att cykla lös benen på spinningcykeln. Stretchade efter det igenom benen ordentligt och se nu släppte all kramp. Men det var vääldigt nära muskelbristning där vääldigt nära...

Tröskelpuls 
Morgonens pass, 11km, 226watt(enl Strava), 18:40, 35,5 km/h, 144(87%)BPM och 85 RPM i kadens maxpulsen på passet 157(95%)BPM!
Ska se om jag inte kan slå det på cyklingen hem kort å ännu håårdare men vet ni vad då ska jag värma upp på spinningcykeln på gymmet innan jag drar iväg på lvg-hojen... Jaa jag vet det är ju fusk eller? ;-)
Uppvärmning är da shit!
Sista halmstrået for nyss jag fick tag i Anders Bodin men han väljer att köra nordiska till helgen så det blir inget VSM för honom nästkommande helg då

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar