23 juli 2014

Träningen inställd tills vidare

Jahapp!
Efter kontakt med sjukvårdsrådgivningen minst 5 dagar utan träning och med inflammationsdämpande sen sjukgymnast om det fortfarande är problem med ryggen så detta kan bli långvarigt tyvärr!
:-(
Risk för att det inte blir nån Åre Challenge då...
Så istället för att cykla idag har jag och frugan varit på en biltur till Storforsen. Jag kan meddela att vägen mellan korsningen Tällberg-Vidsel är icke körbar för racer, de har hyvlat upp en låång sträcka samt ren grusväg på flera delar. Alltså inte farbar!
Vägen mellan Gäddvik-Sandnäset(strax innan Avan) är färdig!!! Kanonfin asfalt från Gäddvik således ;-)

3 kommentarer:

  1. Lät trist, var rädd om kroppen du har bara en och reservdelar är det ont om.

    SvaraRadera
  2. Skulle inte rekommendera att du ringer sjukvårdsrådgivningen om du har ont i ryggen, oavsett diagnos får du nog inget annat råd än att vila från träning o käka tabletter tyvärr.. Det svaret kan du nog ge dig själv lika väl..
    Rekommenderar hellre att du går direkt till sjukgymnast,naprapat eller annan idrottsintresserad terapeut för att få lite vettiga råd/hjälp/behandling
    /Hälsn Fredrik

    SvaraRadera
  3. Så äre! Tack för tipset Fredrik hon sa faktiskt samma sak på rådgivningen att jag efter 5-10 dar utan träning med inflammationsdämpande skulle kontakta en sjukgymnast och inte en läkare för sjukgymnasten kan säga om det är nått med ryggen eller ej det kan oftast inte läkaren

    SvaraRadera