30 mars 2013

Klätterpass

Mmm! Det blev så, hade tänkt köra ute idag också meen... Det blev inte så! :-( Jag är lätt öm i grenen från gårdagens pass pga den urdåliga sadel som sitter på, alldeles för bred... Så idag när jag var klar att ge mig iväg så kände jag direkt de första metrarna att det skulle bli plågsamt! Provade men vände efter halvannan kilometer... Hemma igen så slog det mig att jag har ju min gamla Selle Italia sadel över sen jag bytt till Specialized på linjehojen... Jodå den passar som hand i handske ehh eller rumpa kanske är bättre i detta sammanhang :-)Lär bli något bättre skulle jag tro :-)
Så det blev bara en uppvärmning inför det som komma skulle, dvs ett klätterpass!
Ja jag kallar det för klätterpass eftersom min planering säger att det heter så oavsett va vissa herrar tycker, men kan jag göra livet roligare för vissa så varför inte...
Väl uppvärmd drog jag igång Tacx Puig Major! Äntligen! Har verkligen velat prova på denna klättring...

Tacx Puig Major


13,2km rakt upp! 795hm! Inte illa, inte illa alls! Jag måste dit nån gång på riktigt... Såå häftigt!!! :-)
Klättrade dessa 13.2km på 48:50 och snittade 286watt(3,3w/kg) hade 135(80%)BPM i puls och 85,6RPM i kadens! Det kändes ok, var inte riktigt säker på var jag skulle lägga mig eftersom jag aldrig tidigare klättrat så långt! Kommer nog att prova köra klättringen på en tyngre växel nästa gång... Bara för att! :-)
Å så på det en nedvärmning på 20 min så var det klart för idag.

Ja sen så äre ju påskafton idag!
Gla Påsk Allihopa!

2 kommentarer:

 1. Om 34 dagar är vi där, ska jag hälsa nått ??

  SvaraRadera
 2. Uhu!
  Nuu blev jag lessen i ögat...
  Får väl sitta här å tråna tills
  det plötsligt händer!!! ;-)

  SvaraRadera