28 augusti 2014

Å hej å hå!

Så slapp man regnet i alla fall, det vart ett riktigt bra pass. Hade som mål att ligga i aeroposition på 29:ern vilket inte är alltför lätt det är ett monster på väg! Till och med bilarna väjer ju ;-)
Ner i bocken hitta rytmen var ledordet, jag tror jag lyckades rätt bra ändå. Bra pace på milen snittade 32 km/h, 133(80%) BPM och 85 RPM där!
Totalen, 19,22 km, 37:53, 30,4 km/h, 130(78%) BPM och 86 RPM.

Jobbpendling hem
Att cykla 29:er tar på benen muskulärt känner jag. Blir som styrketräning på asfalten känns ungefär som när man kört ett tungt benpass i gymmet. Sen om man svänger av från nyss nämnda asfalt å ger sig in i på ja skogsväg eller stig då blire nått helt annat hög pulspass så det sjunger om det! :-)



Skogsvägarna är ok för min del men inte stig å trail det är alldeles för tekniskt för min smak. Nä tacka vet jag ren hård asfalt där man kan trycka på all out å känna att det svarar då äre som kul tycker en annan... ;-)

1 kommentar:

  1. Tjena!
    Såg ditt tidigare inlägg om Masters VM som jag var ner på.
    Här är en bra beskrivning på hur jäkligt det var (urklipp från Kjell Olsens blogg:
    Som han amerikanen som kom cyklades/slirandes förbi som Bambi på hal is i spåret igår skrikandes högt för sig själv "bloody fucking stupid course!!!, all this work for nothing". Han var redan knäckt!

    SvaraRadera