23 september 2016

Fredagspasset hem från jobbet

Eftermiddagspasset hem från jobbet
Vart trots ynka 6 grader riktigt bra! Jag valde att köra från sjukhuset upp till Färjevägen och ner till Färjeläget. Där vände jag å körde hyfsat hårt upp till 97:an igen!

Väl ute på 97:an för ett kort ögonblick kör av vid avfarten till sjukhuset förbi detsamma ner till rondellen och uppför backen till kläppenskolan, där öste jag på så hårt jag bara kunde! Å se på faan! Det vart nytt pers minsann med en heel sekund och en putsning av min fjärdeplats på segmentet!


På det vidare till Kyrkbyn i Gammelstad via gamla Bodenvägen förbi soptippen. Där cyklade jag runt kyrkan ner förbi kyrkogården upp till Storheden via Nya Terminalgatan ända bort mot Kalles flytt! Där vände jag åter upp till kyrkbyn. Upp till gamla Sunderbyn vände vid Bränslen som området heter och åter hem! Hade för utom de presenterade segmenten ytterligare några klättringar, 3 tyngre och en 4-5 något lättare/kortare! Jag hade ett bra flyt i kroppen, det blev ju hela 36 km med mersmak! Imorgon blire distans. Tjena!

2 kommentarer:

  1. Härligt Mats bra gjort skönt att formen finns. Hoppas att du kan få ut allt nästa år när det gäller.
    Själv vila idag skönt det. Nästa vecka blir en lugn vecka.

    SvaraRadera
  2. Ja det verkar som min nivå har höjts en snäpp. Nu gäller det att bibehålla och bygga på den inför nästa års säsong. Mmm vila behövs, återhämtningsveckor likaså. Min var för 2 veckor sedan :-)
    Men då var det hela 8 dagar så nu tar jag igen det med varierade pass, imorgon kör jag distans med Kent.

    SvaraRadera