30 mars 2019

Stormigt värre

Ja jävlar vad det blåste på utomhuspasset idag 7 - 13 m/s. Jag hade bestämt mig för att testa cykla ner till Storheden och vända tillbaks och cykla över Kyrkbyn åter, sedan gamla Bodenvägen förbi tippen åter till Byn därifrån jag matade på det som gick i motvinden upp till Färjeläget. Gick väl 18 km/h ungefär med upp till -4% lutning så pass blåste västvinden mot hade jag inte trampat hade jag åkt baklänges. Desto snabbare upp från Färjeläget kan jag meddela. Å så gamla Bodenvägen tillbaks till Byn så var passet klart! Enda riktigt otäcka partiet var ett kort avsnitt precis innan man svänger av från gamla Bodenvägen vänster mot den korta biten upp till Färjevägen. Där hade jag nästan tänkt gå men cyklade över väääldigt långsamt! Bra träning om än blåsigt men det är ju också en form av träning att jobba på i motvinden rejäl sådan.
Nu är veckan uppe i 11:52:07 och månadsmålet 53:01 106% av 50 timmar hade för övrigt 50:54 förra året i mars månad så där är jag förbi 2018 års månadsresultat å det med dagen och morgondagen kvar att ropa hej på.
Passet i Relive!

3 kommentarer:

  1. Bra jobbat mats. Tyckte det blåste lite för mycket för att jag skulle idas fara ut. Men blir nog en sväng i morgon om det blåser mindre.

    SvaraRadera
  2. Tack Stephan! Imorgon blåser det mindre men kallare om man får tro SMHI. Jag tänkte också dra ut imorgon men men inte om det är som utlovat -5 då blire trainern...

    SvaraRadera
  3. Det är på natten får vi hoppas.

    SvaraRadera