7 januari 2019

Så pass!

Jaa det var fasen inte illa, hade först tänkt att köra utomhus 40 minuter innan jag klev av och drog igång trainerpasset hemma. Det blev visst lite mer än så minsann. Jag cyklade upp till bondgården vid 97:an innan jag vände åter hemåt. Väl i närheten av hemmet så bestämde jag mig för att cykla vidare ner till stadsön å väl där så skarvade jag på med en fortsättning ner till Circle K vidare åter till stadsön nu upp övägen upp i riktning åter mot bondgården vid 97:an innan jag vände för sista gången ner mot hemmet. Det vart hela 30,27 km på 1:34:57 vilket  gav 21,6 km/h 117(71%) bpm!
Totalt idag 2:05:59 utomhus i början på januari när hände det senast? :-)
Har så smått funderingar på att eventuellt cykla i Arcushallen imorgon bitti det är obokat till 9.30 får se hur jag gör med det.
Eftermiddagspasset i Relive!


5 kommentarer:

 1. Härligt mats. Skönt ned lite variation.

  SvaraRadera
 2. Ja det var inspirerande kändes riktigt bra även om jag vart lite nedkyld på slutet av passet. Fattar inte hur ni pallar längre pass därute.

  SvaraRadera
 3. jag cyklar ju inte så långa pass ute, är väldigt frusen om händer och fötter, har elsulor som hjälper lite, men händerna är svåra tycker jag, 1 timme går bra om det inte är mer än -10.. sen har jag en andningsmask som skidåkarna har, funkar bra..men hoppas på varmare väder frammot våren så man kan vara ute lite längre.....

  SvaraRadera
 4. Aha! Elsulor smart! Jag har också en andingsmask men det fungerar inte med mina cykelglasögon de immar igen direkt så jag inte ser ett dugg. Sedan spelar det ingen roll hur många lager jag har på överkroppen när jag blir svettig så börjar det kyla och då blir hela kroppen kall... Tacka vet jag 20+!!!!

  SvaraRadera
 5. håller med om +20.....funkar ok med glasögonen när jag cyklar, men stannar man så immar dom igen fort.
  överkroppen tycker jag inte är så farligt inte ännu iallafall, men har bara cyklar 90 min ute i vinter än... men tar ju inte i så mycket nu när det är kallt.. men längtar till värmen, lite drygt 2 veckor nu,,,,, ska bli skönt det....

  SvaraRadera