4 januari 2019

Ahh!


Så skönt så att bara få sitta på hojen igen om än lite försiktigt i början men sen när jag sett att pulsen skötte sig som den skulle så kunde jag slappna av mer och börja cykla mer träningsmässigt och släppa på ordentligt! Det var nästan på minuten fyra dygn sedan jag körde ett träningspass, längsta avbrottet i träningen på länge men sjukdom rår man inte över som sagt. Nä nu återgår vi till ordningen hoppas jag och ser framemot 2019 och de eventuella tävlingar som kommer till sommaren. Har ännu ingen som helst aning om var eller när Masters SM i tempo går av stapeln en del rykten men inget konkret så jag avstår från att komma med några kommentarer i dagsläget hoppas dock det snart tillkännages var och när. Träningsplaneringen blir svårare när man inte har ett tävlingsdatum.

Körde både fram- och baksidan av Zwift Mountain dvs Epic KOM!
Bra tider med tanke på frånvaro och sjukdom.


Sedan ner till stan för ett avslutande varv Volcano Flat Forward så var 1,5 timmes träning avklarad. Såå skönt som sagt att vara igång igen.5 kommentarer:

 1. Bra jobbat mats hoppas det inte blir något bakslag efter sjukdomen nu.

  SvaraRadera
 2. Tack Stephan! Ja du det som oroar är att jag har några i bekantskapskretsen som haft den här förkylningen och vissa av dem har fått tillbaks den igen! Jag håller tummarna för att jag är färdig med den nu. Har som det känns inte tappat något snarare känner jag mig starkare än innan förkylningen, superkompensation kanske.

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för det. Ja det är det nog. Gjorde nog susen med lite vila.

  SvaraRadera
 4. Äsch! Jag avskyr vila! 😎😜😂
  Men du kan ha rätt... Hehehe!

  SvaraRadera
 5. Mmm vika bygger, träning bryter😩😩😩😩😩.
  Men man behöver bryta för att kunna bygga😇😇😇😇

  SvaraRadera