20 augusti 2018

Regn inte enligt prognos...

SMHI hade inte något regn i sin säkra prognos för dagen, det är svåårt att spå väder. Såklart det regnade när jag skulle köra träningspasset hem från jobbet så pass mycket att jag valde att hoja raka spåret hem å dra av i stort sett hela passet på trainern istället. Men innan trainerpasset så tvättade jag givetvis av Vengen å torkade cykeln torr, det tog ju sin tid så klockan var en hel del innan jag var igång på trainern istället.
Det vart Innsbruck och 2018 UCI Worlds lap om 23,65 km och 417 hm! Jag körde denna bana på strax under 40 minuter stenhårt pass helt enkelt! På det 3 varv Innsbruckring 8,79 km 38 hm per varv! Med det så var passet klart!
Fick ihop
Innsbruck
Mer än nöjd stenhårt pass på trainern som avslutning på dagens träning. Fick ihop 2:12:02 så snittet hålls vid liv för att klara målet på 55 timmar denna månad.När jag nu tittar ut genom köksfönstret efter trainerpass, dusch och middag så äre runt 23 grader i solskenet och torra vägbanor som att någon däruppe ger mig fingret å flinar elakt!!! :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar