2 april 2018

Så ini h-vete!!!

Vilket djävla träningpass alltså!
Nya skor gammal träningsdress

Taggad inför ett som det skulle visa sig kanonpass!
Ja ni får ursäkta jag brukar vanligtvis försöka hålla svordomarna borta från bloggen men idag gick det inte. Detta för att det jag och Danne gjorde idag var ett av de hårdaste träningspassen denna vinter lätt!
Vi kom överens om att köra Zwift tillsammans som vi gör när allt passar in å idag gjorde det så! Vi valde att cykla London och köra Mazzes runda, en blandning av Greater London Flat och inte alltför lång klättring via backen vid sidan om Box Hill ner tillbaks till Londons centrum och åter till parken vid startbannern! Detta är en sträcka på 27,72 km och 148 hm snudd på ett 3-mils tempo med andra ord. Vi gick igång vid start och målbannern efter 10 minuters uppvärmning ut på Greater London flat-varvet. Klockades för 17:43 på varvet vilket är djäkligt bra med tanke på att vi vid passeringen start/mål har 16 km kvar! Vid passeringen ligger vi på 39,5 km/h och 295 watt! Ok ut på andra över bron Lambeth bridge ner i tunnelbanan upp mot Box hill klättringen för att cykla rakt fram istället för att följa Box hill. Här kommer det efter ett tag banans jobbigaste del på mellan 2-4% lutning i 2,5 km. Efter det vänster i korsningen för att komma ner i tunnelbanan och upp över Tower Bridge tillbaks mot start/mål bannern inne i stan å därifrån upp till start/mål bannern i parken är det 3-4 km. Nu kommer den jobbiga delen av banan man är fruktansvärt trött och utmed Themsen är det sugande slakmotor hela vägen till dess man svänger upp mot rondellen sista klättringen sedan ner höger för en kort avstickare mot stan innan man vänder upp sista gången åter mot rondellen och rakt igenom den för att komma in på upploppsrakan in i mål! Shit så jobbigt! Men kul! Detta var fan i mig kul!
27,72 km på 42:11! 39,4 km/h 299 watt(3,6 w/kg) med 139(85%) bpm i snittpuls och 69 rom i kadens jag gick tungt på 53-17!


Å har man sett på fan jag har ett KOM minsann!!! Mitt första i Zwift faktiskt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar