26 mars 2018

Morgonpass i gymmet på jobbet

Arla morgon och 35 minuter fys avklarat! Värmde upp på wattcykeln som dock var utan ström så vad jag levererade har jag ingen aning om men svettig blev jag. Efter de 10 minuterna körde jag utfall, bänkpress, tåhäv, situps, bicepcurl, tricepcurl, roddrag och ryggdrag. Å där var 35 minuter till ända. Nu återstår ett trianerpass direkt jag kommit hem i eftermiddag å det är en annan historia det. ;-)
Apropå endagslinser, suck! Det går inget vidare har i helgen inte ens försökt eftersom vi varit nere hos sonen med familj hela helgen men imorse efter fikat tvättade jag noga händerna och satte mig vid bordet för att få i linsen i ögat, fail big fail! Jag är så fruktansvärt känslig i mina ögon så det blir inte lätt. Är på väg att kasta in handduken på den... Fan också!
Å som det inte räckte så börjar det komma rapporter om cyklister söderut i vårt avlånga land som fler och fler premiärar med räsern... Avis jajemen!

2 kommentarer:

  1. Samma problem gör mig med med lins försök, så himla känslig att jag börjar blinka när fingret är typ 10 cm från ögat 😩

    SvaraRadera
  2. Exakt det är ju fan omöjligt att fixa men jag fortsätter prova...

    SvaraRadera