5 mars 2018

Jahaja! Suck!

Gårdagen slutade i moll! Först körde jag ett bra distanspass på trainern, 3 timmar på en hyfsat hög belastning 2,5 w/kg! Sedan dusch, käk och återhämtning. Allt bra så långt. Frun ringde från yngsta dotterns lägenhet den de höll på att städa ur inför besiktningen och ville jag skulle komma med Subarun och köra det sista från gamla lägenheten till nya. Sagt och gjort jag satte mig i bilen och drog iväg kommer fram till Mjölkuddsrondellen där det precis kommer en volvo körande i rondellen så jag stannar, PANG! Så har jag en skoda i baken på min subaru!!!! Surt som faan! Bilen gick att köra men det är skador på allt från plastdetaljer, lyktor till stötfångare. Jag har gjort en skadeanmälan på webben till mitt försäkringsbolag, vem som är vållande till olyckan är ju ganska klart jag står still i ingången till rondellen och killen kör på mig bakifrån! Men sen äre ju försäkringsbolagen å vad de tycker men jag kan inte se hur de ska få det till att jag gjort något fel. Men skit äre!!!

4 kommentarer:

 1. Trist det. Men viktiga att ingen skadade sig.

  SvaraRadera
 2. Exakt! Inga personskador är absolut viktigast! En farlig rondell det där tycker ofta att folk kommer in alldeles för fort i den när man kommer från Bodenhållet! Å så blir det tvärstopp!

  SvaraRadera
 3. Fy vad trist men tur att det inte blev några personskador
  /d

  SvaraRadera
 4. Jepp! När jag nu tänker efter så äre nog inte så stora skador alltså inte alltför stor smäll för annars hade det säkert gått sönder mer och även fått en whiplash men inget sånt så tur i oturen.

  SvaraRadera