31 december 2017

Medio Fondo - B Group


Ja årets sista pass vart ett pass som det passande nog slog gnistor om passande just idag då ;-)
Ja så gott nytt år allihopa!!! :-)
Med en förhoppning om ett mycket mycket bättre 2018 för egen del då!!!
Nu till årets sista träningspass,


Fick för mig att testa gå all out och se om det fanns kvar någon energi i kroppen efter 12 timmars träning mån-lör så vad bättre än att köra ett 72 km:s race på drygt 2 timmar? Toppen jaa! ;-)
Började i  rätt bra pace jag hamnade runt 390:e plats inledningsvis med 1280 deltagare tror jag det var när jag kollade i alla fall. Efter ett tag så kom vi då till första klättringen Epic KOM + radiomasten. Där tog jag stadigt in så jag låg runt 340 plats när klättringen upp till radiomasten började där kom min första och enda svåra kris kämpade som faan för att hålla mig kvar i gruppen men det gick fan inte! Ner baksidan av Zwift alps kom ikapp en mindre grupp där jag bara försökte hålla pacen och inte tappa dem. Gick på bra en Rob Shaw var grym på att pacea gruppen! Tack vare honom höll jag mig kvar i gruppen och kunde återhämta mig ett tag innan det så var dags för marinaklättringen och som det inte var nog 2,4 km:s  klättringen Hilly KOM reverse.  Runt och Hilly KOM forward för att sedan till slut komma fram till Zwift alps igen för att klättra baksidan Epic KOM reverse upp å nu var det verkligen att överleva många blåste om mig i början på klättringen så jag tappade väl en 30-40 placeringar men jag hade bestämt mig för att hålla min egen pace och inte gå in i väggen! Sagt och gjort klättringen är på 6,1 km och så småningom cyklade jag om cyklist efter cyklist så om jag låg på 260 plats i början så var jag 240:e uppe vid summit! Sedan nedför zwift alps och försöka hålla pace och med bara 6 km kvar var jag tillbaks i gruppen med Rob till min stora förvåning! Slutade på en för mig sjukt bra placering 241:a av lite drygt 1200 cyklister!!! TSS för passet 178 enligt Trainingpeaks! Å då var 33 dagars träning utan vilodag i hamn, hur jag gör imorgon? De vete katten!!! :-)

Jag är så grymt nöjd så det är inte sant med tanke på att jag var nära att bryta uppför Zwift alps första klättringen då kändes det verkligen inte som att jag skulle klara att cykla 2h14min och hålla runt 3,20 w/kg!!! Men så var det minsann!
Månadens mål som är femte bästa för en månads total, högsta noteringen är från juni 2016 då jag fick ihop 61:34 varav 58:03 var cykling!
Antalet timmar på trainerhojen!
Denna vecka samt månadstotalerna!
Som synes så vart det rekord för året nu i december med 57:09:59!


Så åter en gång gott nytt år allihopa!!! :-)

3 kommentarer: