26 december 2017

Annandag jul passet!

Och dag 28 utan någon hel vilodag och allt känns riktigt bra i kroppen ingen överträning här inte har som sagt rätt bra koll på kroppen, ta i trä! Jag valde att inte följa schemat utan köra Greater London Flat Forward solo vilket jag lyckades med inte många inne på Londonbanan idag! Jag cyklade alltså greater flat i tja 40 minuter som uppvärmning inför 4x5 minuters intervaller med 3 minuters vila mellan varje intervall! Vilket givetvis vart skiiitjobbigt!!!  Meen jag lyckades med målbilden att helst ligga över 310-315 watt i snitt över de fem intervallerna.


1:a 333 watt(3,92 w/kg) 2:a 329 watt(3,87 w/kg) 3:e 326 watt(3,84 w/kg) och 4:e 322 watt(3,79 w/kg)! Snitteffekten blev då 328 watt(3,85 w/kg) helt klart godkänt!!! :-)
Men saatan så jobbigt det var jag fick verkligen jobba på att hålla uppe effekten heela tiden bara det minsta jag slappnade av så sjönk effekten direkt å gick under 300 watt! Man blir slut både fysiskt och mentalt när man försöker upprätthålla effekten enligt plan! Jag lyckades alltså över förväntan. Så nöjd så! Det blev totalt 5 varv Greater London Flat innan jag styrde åter mot startbannern! TSS för passet 148!


Direkt efter jag klivit av hojen!
Månadens mål avklarat!


2 kommentarer:

  1. Bra jobbat mats! Roligt att det både går och känns bra😄😄😄😄

    SvaraRadera
  2. Tack Stephan! Ja jag är faktiskt imponerad av hur bra det känns eftersom jag kör på utan någon egentlig vilodag för en månad sen får jag se. Det som är viktigt är att lägga in lätta pass för återhämtning å det verkar funka. :-)

    SvaraRadera