23 augusti 2016

Recovery ride

lugn å fin!

Korta rundan
Sen en update på mina äventyr med trasiga prylar i sommar!!!

Det började ju med att Edge 1000 cykeldatorn började hänga sig i tid och otid!
Slutade med att jag efter juni-juli månads cykel/semesterresa till Mallorca skickade in  Edgen för reklamation. Jodå den var trasig ny skickades från England den 25 juli! Tralalaa! Tror ni jag fick den? Neee den försvann! Så nu i går skickade de ytterligare en ny Edge 1000 nu med express frakt! :-) Jag bör ha den innan veckan är slut. Återstår att se.
 • Nästa pryl till rakning, på Masters SM i Halmstad när jag och Måns värmde upp inför individuellt tempo på lördagen så precis där å då pajade Garmin Vector 2 effektpedalerna, inga watt här inte! Jag skickade in dem så snart jag var hemma igen någon gång i början på augusti till tyskarna där jag köpt dem året innan. Pedalerna är i detta nu hos Garmin bekräftar tyskarna och ska antingen repareras eller ersättas med nya, jag väntar med spänning.
 • Det ena cykelfästet av två som jag köpte till det nya takräcket var naturligtvis trasigt självklart! Hmmm! Det blev igår klart att de ger mig pengarna tillbaka för det trasiga cykelfästet. Pengar åter på kontot.
Så summa sumarum! Jag har fått tillbaks pengarna för ett cykelfäste men saknar ett när jag ska ha 2 cyklar med på taket. Edge 1000 datorn har jag fått ett sms på att det levereras inom 2 dygn så cykeldatorn lär jag snart ha i handen. Pedalerna vet jag inte mer om än att de är hos Garmin och det kan ta några veckor innan jag har ett par fungerande hemma hos mig.
Det är kul med prylar eller hur? :-)
Men det mesta löser sig till slut eller hur?

8 kommentarer:

 1. Haft en del otur med prylar!!!!! Tur att det verkar lösa sig ändå.

  SvaraRadera
 2. Ja du i sommar var det som förgjort verkligen!
  Sen är det ju så här när man handlar på internet från utlandet. När något går fel så blir det långa ledtider, felanmälan, rma, inskick, rep eller ny vara och utskick!
  Tar sin lilla tid...

  SvaraRadera
 3. Så dant så. Men wiggle är bra att göra med. Men klart frakten tar tid.

  SvaraRadera
 4. Ska du köra sävadt KM den 3 september.???

  SvaraRadera
 5. Nej jag har startförbud den dagen :-)
  Vi åker ju till Kreta på söndag morgon tidigt!
  En vurpa dagen innan vore inte kul inte...

  SvaraRadera
 6. Sen så håller jag fullt och fast med om Wiggle, de är grymt bra att ha att göra med. Det sitter aldrig fast om man får problem.

  SvaraRadera