20 augusti 2016

Distanspass

Byn-Storh-Lule-Kallax-Klubben-Ale-Selet-Klöverträsk-Avan-Gäddv-Byn
Just så!
Cyklade in till stan via Storheden och Tuna in genom stan ut via Bergnäsbron vidare till Kallax, Måttsund ut till E4:an vidare via cykelvägen mot Ersnäs åter via Klubben in mot Alvik, Ale till Seletkorsningen därifrån upp till Klöverträsk upp genom byn för den tuuunga backen sedan en kort men häftig nedförskörning på 94:an till nedre korsningen in till Klövern där vände jag å tog 94:an upp till övre korsningen igen å ser man på nu var den i nedförskörningen korta sträckan myyycket längre! :-)
Ner genom Klöverträsk igen och åter till Seletkorsningen vidare till Avan och sedan Lulevägen till Gäddvik, över bron till Storheden å hem till Byn! Där har ni det, 13 mil drygt!
Körde stenhårt från Storheden och hem slog av sista km:ern bara! En annan intressant uppgift, vad satte jag i mig under passet?
Ja en 75:a vatten och en 50:a sportdryck, 3 stora gels 2 mindre bars och 1 stor bar. Det var allt det. Perfekt intag ingen bonk eller mattning pga för dåligt näringsintag. Direkt jag kommer hem efter ett distanspass drar jag i mig en 40:a Enervit R2:a återhämtningsdryck! Sedan efter dusch å så en bit mat i någon form. Om det varit varmt dricker jag även ett större glas Resorb sport för att återställa salter mm.


Nu mina vänner kommer en för mig vääldigt ovanligt lååång bildkavalkad!
Det var fokus på att inte köra hårt utan långt i lugn pace, det lyckades jag med som synes av snittpuls för dagen 118(72%) BPM! Så då tänkte jag försöka ta lite mer bilder än vad jag normalt tar under mina träningspass dvs noll! ;-)
Håll till godo!
Bilderna kommer i ordning dvs från första tagning till sista som då är efter målgång!


Första stoppet mellan Kallax och Måttsund
Fräscha ben fortfarande :-)


Stopp 1 ja!


Stopp nr2 vid magasinet i Seletkorsningen riktning mot Klövern!
Skönt med en kort paus

58 km gjorda 72 km återstår!

Jag gillar verkligen mig Venge alltså! :-) Cykelkärlek!!!På väg tillbaks mot Selekorsningen nu

Coolt!

Ben som får jobba jobba jobbaPå väg mot Gäddvik nu bara 2 mil kvar till 13 mil som var målet för dagen

Koncentration

Satan va vältränad man är ;-)

Å så sista bilden som jag tog hemma utanför garaget där jag satt mig ner en stund innan jag drog iväg mot stretch och dusch! Tack för idag!

Morsning korsning!
1 kommentar: