24 oktober 2014

DistanspassJa 2 timmar på trainern vart det, räknas i min värld som distanspass :-)
Hade dock musik med mig hela tiden så det var inte så farligt ändå. Siktade på att hålla ett distanspass på rätt låg puls det blev 2:00:02, 238 watt(2,81 w/kg), 127(74%) BPM i snittpuls och 93 RPM i kadens! Alltså uppdraget slutfört! :-)

Distanspass
Enda påslaget var mellan den 25:e och 30:e minuten då jag la mig på 300 watt för att jag ville det ;-)
Annars ett väldigt kontrollerat distanspass med sikte på fettförbränning ja jag vet man ska köra längre då men 2 timmar i garaget är ändå bra tycker jag. Vi får se när jag börjar köra MTB ute hur det blir... Hoppas på en kanonvinter träningsmässigt ja inledningen som det nu vart borgar ju för att resten ska bli minst lika bra om inte bättre. Jag är definitivt bättre tränad den här hösten än någonsin förut!
Ett hett tips för er med Spotify en happymtb:it har skapat en spellista som heter Cykel kort och gott. Den innehåller till dags dato 158 låtar och är 9h 59min lång!
Jag har kört den i smartphonen 2 pass i rad och har massor kvar. Helt ok faktiskt det är inte hårdrock men varierad musik! Jag hade den i lurarna på dagens distanspass...


4 kommentarer:

 1. Du nöter på bra. Jag skulle säga att två timmar på en trainer alltid är mycket. Själv försöker jag få in den längden i bland, men inte är det lätt. Många klarar aldrig mer än ca 45 minuter innan motivationen är borta.

  Du är verkligen imponerande när det gäller trainer.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle vilja påstå att jag har nästa års tempo lopp framför ögonen redan nu. Framför allt SM:et var det månde bliva. Den drivkraften är stark i mig väldigt stark!
  Det är också en lisa för min själ nu när min dotter har det svårt i sin sjukdom.
  Utan träningen skulle det vara väldigt tungt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du är bra på målbilder. Jag har också en vision om att delta på detta SM, främst linjeloppet. Dock blir det säkert problem om det blir klart väldigt sent. I år krockade det ex med vår egen tävling här i Vännäs.

   Tråkigt att höra att din dotters situation har det fortsatt extra jobbigt.

   Ja, är det något som får en att orka med så är det jobbig träning.

   Radera
 3. Tack! Jo målbilder å min förmåga att fokusera tror till viss det är från ungdomsåren för där hade vi en bra tränare som just tjatade om målbilder. Hoppla! Då hoppas jag verkligen det blir av för då lär vi råkas då :-)
  Ja hon är min hjälte i alla lägen.
  Visst är det konstigt men all den tunga träningen gör att man orkar med allt annat såå mycket lättare.

  SvaraRadera