6 december 2013

Dan före dan

Mmm! Nu höll gameplanen, lätt lätt i 70 minuter. Det var inga problem mitt mål med dagens träning runt 60%-ig snittpuls thats it! Perfekt rullpass inför morgondagens urladdning!
Å det föll ut riktigt bra, 70 minuter, 160 watt(1,8 w/kg), 103(62%) i snittpuls och 98 RPM i snittkadens ett äkta återhämtningspass med andra ord :-)
Kändes faktiskt inte alls tråkigt, jag hade en massa musik med på trainern idag det var blandade godisar av alla de sorter en del bra andra riktigt dååliga ;-)
Nu helg! Bara några veckor kvar till julafton, sen äre bara 4 - 4,5 månad kvar av vintern... Jihaa!
Jag ska erkänna jag gillar inte vintern, snö is å kyla inte min melodi. Men nu bor man där man bor så det är bara att gilla läget liksom eller flytta :-/


Update: Perfekt uppladdning, känner mig stark! Nu en bra natts sömn en stärkande frukost en bra uppvärmning sen får vi se vad som händer. Hoppas på ett bra 3 mils tempo, bästa tid på trainern so far 40:28 så nu djäklar i min lilla låda...

3 kommentarer:

 1. Imponerande. Jag tror att jag i stort sett aldrig lyckats köra ett pass med så låg snittpuls, även om jag bestämt mig för detta. Tyder på en otrolig träningsdisciplin och att du verkligen bestämt dig för att följa din gameplan.

  Intressant. Vi har samma tankar om snö och kyla. Jag gillar inte kyla och jag gillar inte vinter. Helst skulle jag hoppa över november-februari, förutom att jag faktiskt gillar julen. Så man bor på fel ställe. Du har rätt, man bör gilla läget. Men det gör inte jag, jag gillar inte läget. Men det är som det är.

  SvaraRadera
 2. Mmm hoppa över om man bara kunde... Suck!
  Nää en flexibel arbetsgivare å långledigt med lön nov-feb på varmare breddgrader
  det vore nått det ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi pratade om exakt detta på arbetet. Om jag bara kunde så....

   Radera