9 november 2018

TGIF!


Å så skönt! Nu vankas det helg igen :-)
Jag drog igång fredagen med 2 riktiga smällkarameller, 2 varv park och sky loop i Zwift - NYC! På det frukost ombyte och i stort sett raka spåret till jobbet hade en tid att passa. Börjar med trainerpasset

42 minuter 301 watt Npower(95%) första varvet på 20:54 och det andra inte långt ifrån 20:57! Höll en jämn hård pace rakt igenom trainerpasset!
På det ombyte och en snabb frukost innan jag cyklade till jobbet mer eller mindre raka spåret.
Kort å gott! ;-)
Passet i Relive!

4 kommentarer:

 1. Starkt jobbat direkt på morgonen.

  SvaraRadera
 2. Det går bra när man sovit ut ordentligt, jag har inga större problem med att kliva upp om jag fått mina 6-7 timmar vilket jag allt som oftast fått. Har alltid varit morgonpigg sover oftast runt 5-7 timmar per natt det är min sömn på ett ungefär. Någon gång kan jag dra iväg upp till 9 timmars sömn men då är dagen mer eller mindre förstörd pga för lång sömn.

  SvaraRadera
 3. Ja så funkar jag med. Vaknar ofta väldigt pigg. Sover i princip aldrig så mycket som 9 timmar, men då skulle man inte vara pigg. Men vet inte riktigt hyr det skulle funka köra så hårt på en gång????

  SvaraRadera
 4. Där är jag nog lyckligt lottad kan i stort sett dra igång direkt givetvis krävs det några minuters uppvärmning men rätt fort är jag uppe i varv...

  SvaraRadera