12 november 2018

Blött som bara den

Ja det vart ett pass hem i ett lätt regn! Genomblöt innan jag var hemma givetvis men det var tack vare de 3 plusgraderna inte så farligt ändå intensiteten på passet ganska lika som det imorse. Cyklade med Magicshine-lampan idag men nu när jag skulle hem så fungerade bara det lägsta läget. Ja inte alltför oväntat såg ju när jag skruvade ihop lampan att det var framme trådar i anslutningen till själva styrningen av lampans tre lägen. Såå det blir allt att åka till XXL för att kolla om det finns något som inte ruinerar min plånbok helt!
Alltså nytt framlyse om jag ska hoja vidare därute. Det är mörkt nu både morgon och eftermiddag. Att det sedan finns folk som både cyklar och går därute utan några som helst reflexer eller lysen gör mig förbryllad, är man inte mer rädd om sig? :-(
Passet i Relive!
Å därmed har jag även kört in de nya vinterdäcken nu uppe i 420,82 km enligt instruktionen skulle man köra in dem 40 mil på asfalt vilket jag nu passerat. Däremot nådde jag inte min målbild för dagen som var 1:30:00 totalt det blev bara 1:27:14 ;-)

3 kommentarer:

  1. Tråkigt att lampan gick sönder. Håller ned om att det är konstigt med alla som går eller cyklar utan lyse reflexer och huller om buller på gång och cykelbanor.

    SvaraRadera
  2. Fast den var faktiskt 7 år gammal så det var väl inte mer än väntat. Absolut och hundägarna som går själv på ena sidan och om de ens har hunden kopplad så går den på den andra sidan. Var ska man köra förbi jag brukar ropa kommer vänster men det är inte ofta de ens bryr sig. :-(

    SvaraRadera