22 juli 2018

Skojsig cykling i skog och mark med 29:ern

Jepp! Riktigt roligt i blötan efter grusvägarna i Norramark! Jag njöt i fulla muggar av skogscyklingen eller gravel kanske är den mer korrekta benämningen av underlaget inte så mycket ute i skogen alls om jag ska vara ärlig. Sedan så vart det en del asfalt också för att få ihop de 2 timmarna och 5 milen jag ville ha in på kontot. Satan så skitig både cykel och cyklist blev fick spola av både mig och cykeln med trädgårdsslangen när jag kommit hem. Passet i sin helhet ser ni ovan, här några bilder jag tog vid ett tillfälle.



Lite granna ser man hur skitigt det vart men man ser inte allt grus jag fick skölja bort. :-)
Precis efter att jag tagit bilderna kom en bil åkande med ett äldre par i som undrade om vägen vi stod på gick till Norramark. Jag svarade att det gjorde den, men att man fick vika av på ett ställe. Insåg att de säkert skulle köra vilse så jag erbjöd mig att lotsa dem fram till byn vilket de tacksamt accepterade. :-)
Första passet på 3 veckor då det inte var sol när jag startade tom några droppar regn minsann dock sol igen sista 10 minuterna av passet. Veckan till ända det vart 10 pass som räntade ihop 15:06:21 och 479,84 km. Månaden nu uppe i 54:24 vilket är 91% av de planerade 60 timmarna.
Passet i Relive!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar