22 januari 2017

Nytt bakslag!



Ok har börjat äta magensiumtabletter från igår. Det kan ju ta några dagar om det nu är det som är roten till det onda. Men i alla fall, jag vill så gärna komma igång igen så jag provade nu på morgonen meen tyvärr så sket det sig igen, hann värma i tre minuter ungefär så brände det till i vänstra lårmuskeln och det var bara att kliva av... Fortsätter med mina magnesiumtabletter och hoppas på det bästa nästa försök kommer så att säga ofrivilligt imorgon bitti för då måste jag pendelcykla till jobbet! Återstår att se vad som händer om jag rent av får ringa efter hämtning eller vad som sker.
Ja som sagt jag hoppas på det bästa att mina benmuskler kommer igång och att dessa kramper, antydningar till bristningar försvinner. Jag tror att det är rätt spår ändå med magensium eftersom jag nu känner igen lukten när jag pinkar. Det är så det luktar från träningsrummet när jag kört hårt bla!
Som sagt, ger mig inte!

5 kommentarer:

  1. Tråkigt Mats hoppas det löser sig.

    SvaraRadera
  2. Låter inte roligt alls det där Mazze. Hoppas verkligen att det snart släpper, i annat fall kanske det är läge att söka hjälp?

    SvaraRadera
  3. Huga det var tråkiga nyheter, inte att leka med sånt där. Jag brukar kontakta Lasse L på Hermelinen när det är allvarligare symptom. Han är nog en av de vassaste på idrottsskador härikring.

    SvaraRadera
  4. Jag ska kontakta hälsocentralen i Gstad imorgon bitti. Få tid till läkare.

    SvaraRadera
  5. Håller tummar för dig Mats. Trist för dig.

    SvaraRadera