5 september 2015

Ahh Äntligen!!!

Ett pass på racern, som att släppa ut en kalv på grönbete ;-)
Det utlovades regn av klart.se och sol av yr.no! Ingen av dem träffade rätt det var mulet ingen sol, inget regn ja inte direkt på mig i alla fall. Jag hade tänkt cykla till Boden men ändrade mig ville vara liite närmare hem ifall det skulle börja regna. Drog via Storheden in mot stan förbi Tuna in till Mjölkudden där var vägbanan genomblöt så jag förstod att det nyss regnat där. Vände å körde samma väg tillbaks passerade hemmet och fortsatte upp till Norra innan jag vände åter en sväng förbi sjukhuset men sedan hem till Byn!
Det var en både hård och lätt tur, inledningsvis hårt! Starka ben å utvilad kropp ger bra fart i cyklingen minsann.

Dagens racerpass utan regn trots alla prognoser 
Jag drog på och höll ett 35,1 km/h snitt första 38 km:arna sen slog jag av å njöt de resterande kände mig helt enkelt en anings aning trött :-) Lukta på blommorna mmm rätt skönt faktiskt om än lite kallt.

Resten av passet behaglig fart å en skön känsla!
Det hade börjat blåsa en aning motvind givetvis tur jag hade både arm- och knävärmare och vindväst. Perfekt klädd helt enkelt!

Dags för ett utepass äntligen!

Problemknä nr1 som egentligen var VMO muskel överansträngning

Problemknä nr2 artros/brosk i knät
Så djäkla skönt att få köra ett cykelpass utan jag säger igen utan att det gör ont någonstans!!!
Mer så tack!
För övrigt så har jag flyttat Garminfästet till andra sidan nu å ska prova ha spegeln på vänster sida man vänjer sig väl antar jag...

Garminfästet på rätt ställe

2 kommentarer:

  1. Såja, inte en dag för tidigt :-)
    Fästet alltså...

    SvaraRadera
  2. Fanns en fördel till med att flytta spegeln på vänster sida, jag ser mer av trafiken faktiskt! Dvs snabbare... Symmetrin klagar jag inte heller över ;-)

    SvaraRadera