31 juli 2014

Syremättat i luften nu på morgonen

En anings aning blött på vägen men syremättat i luften så det förslog. Blev ett riktigt bra morgonpass till jobbet i och med det. Snittade 37 km/h över 16,4 km, 284 watt(3,32 w/kg), 143(86%) BPM och 82 RPM!
Bra tryck i galoscherna må jag säga. Kändes riktigt bra faktiskt!
Snittwatten är precis på pricken min sweetspot effekt! Å dessa ska köras om 20 minuter så man kan säga att jag körde ett förlängt sweetspot pass dårå :-)

Sweet spot
Jag låter kroppen bestämma vad det ska bli för kul på passet hem i eftermiddag... Ändå kul att ha effektmätning på linjehojen igen i och med att det är den jag i stort sett sitter på nu fram till det är slut för i år på landsväg. Tempohojen kommer ju inte fram annat än till något eventuellt lopp annars hänger den nu på väggen. På den ska jag sätta p2max till nästa säsong... Så det så!
Ryggen då? Ja så där, jag försöker komma ihåg att köra stretchövningarna och blanda och ge vad det gäller träningen men har helt uteslutit styrketräningen och distanspassen dvs över 10 mil.
När jag sitter på hojen och kör känns ryggen över huvud taget inte alls det är efteråt när man ska sitta å så som ryggen känns av. Jag börjar mer och mer luta åt att min Canyonhoj inte är rätt geometriskt för mig.
Efter snack med Jorma så inser jag att Canyonhojen(56:a) är något större än Specialized Allez hojen jag har på trainern(55:a). Måtten avviker något. I detta fall har storleken betydelse :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar