28 april 2013

Klätterpasset avklarat!

Som jag nämnde i förmiddagens blogg, kräma ur det sista ur påkarna.... Jissa om det blev kräma ur... Efter en lagom inledning kom första eldprovet 7,4km upp till Coll de Femenia! Den gick rätt hyfsat att ta, inte på rött nånstans såg till att ligga runt 140 i puls hela klättringen. Sen kom den där sista klättringen på 10km den upp till Sa Calobra!!! Saaatan va trött jag var då när den började alla krafter slut!!!
För att inte brinna upp, fick jag växla upp till lättare växel allt eftersom å ändå låg jag hela tiden på tröskelpuls förutom de sista tre kilometrarna av klättringen då var jag totalt slut!
Inte en uns kraft kvar, alla 3 flaskor vatten slut, energidrycken slut!! Allt var slut!
Men jag gav inte upp, harden the fuck up! ;-)

Klätterpass


Så jag kom upp till slut! 66,63km på 2:h38min/25,3km/h/276,1watt(3,2w/kg)/134(80%)BPM/73,5RPM!!!
Vete faan om jag vill betala dyra pengar för att frivilligt utsätta mig för detta på riktigt som många av er gör varje vår ;-)
Det här var ju faan vidrigt alltså! Å sen om det vart på riktigt så skulle man ju varit tvungen köra hem till hotellet också, hur faan fixar ni det? Jag är totalt slut jag...
I och för sig har jag kört två pass på totalt 151km idag men faan det gör ju ni också när ni kör på Mallis!!! Nää jag stannar hemma jag, billigare, enklare å säkrare... Tror jag :-)
Totalen för idag: 151,44km/5:15:57/28,8km/h!
Ger andra tunga träningsveckans total på strax över 14 timmar enligt planering! Nu kommer en återhämtningsvecka på löjliga 7h45min! ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar