28 april 2013

Distanspass

Distansspass


Mmm! Något bättre idag men bara något! Drog igång runt 10-tiden. Fick vända hem igen å ta på mig vinterbibsen för kallt för bara benvärmare kände jag! Så iväg igen, körde upp till Gäddvik, träffade Anders B där, vi pratade ett tag tills Roland kom då drog jag för att inte kallna helt... Satte kurs mot Avan med tanke på Selet-Mockträsk-Boden men men säg den glädje som vara, strax innan korsningen i Avan började det regna!!! Jaa! Regna... Där vände jag och bestämde mig för att cykla åter till Gäddvik å så blev det! Nånstans runt Sandnäset bröt solen fram igen å så vart det kul att hoja igen... Gjorde en avstickare till Rutvik innan jag drog upp till Norra sen hem! 85km och 2h40 minuter senare landade jag på garage uppfarten därhemma! Ett hyfsat distanspass, hade väl tänkt få till 3 timmar, det blev ju nästan det ändå!
Sen det där med kyla, andra tycker det är ok när jag tycker det är för kallt! Men så äre bara... Jag är åt andra hållet, när andra pustar å tycker att det är för varmt, det finns inte på min karta...  Ju varmare ju bättre så fungerar min kropp i alla fall...
Men man kan alltid ta sig i kragen ehhh! Eller vinterjackan, eller vinter bibsen, eller vinter skoöverdragen, eller vinterhandskarna, eller vinterhjälmmössan!!!! Snacka vinterhjälmmössa, finns det nått som man ser töntigare ut i??? Frågar ni mig är svaret NJET!!! ;-)
Nå vart var jag på väg, joo!!! Som en viss Anders N säger: "Harden the fuck up"!!! ;-)
Eller nått sånt vare väl!!!
Bit ihop! Tror jag vi nordbor säger va!
Ok! Totalen för dagen blev: 84,83KM/2:37:56/32,2km/h/130(77%)BPM/70,6RPM En notering bara, Strava beräknade till 190watt på dagens distanspass!!!

Dagen är dock inte över för min del träningsmässigt, kvarstår ett 2 timmars trainerpass efter middagen såååå... Mmm! Det är dessutom ett klätterpass så nu lär jag dra det sista ur påkarna då... Men äre en tung vecka så äre! Nästa vecka återhämtning minsann!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar